yohann-taberlet.fr
» » Marash Krasniqi Dhe Mon Sokoli, Lusi I Vogël - Bajram Curri

Marash Krasniqi Dhe Mon Sokoli, Lusi I Vogël - Bajram Curri FLAC

Marash Krasniqi Dhe Mon Sokoli, Lusi I Vogël - Bajram Curri FLAC Performer: Marash Krasniqi Dhe Mon Sokoli, Lusi I Vogël
Title: Bajram Curri
Style: Folk
Label: PGP RTB
# Cat: EP 16246
Released: Oct 1969
Country: Yugoslavia
FLAC album: 2685 mb
MP3 album: 1720 mb
Rating: 4.3
Genre: World / Folk

Tracklist

1Në Drasë Të Vekut Kush Po Qan
Written-By – Marash Krasniqi, Mon Sokoli
2Bajram Curri
3Loja Katundit Me Çifteli
4Çekjo Pushkë E Iltë Kërsiti
Written-By – Marash Krasniqi, Mon Sokoli

Barcodes

  • Matrix / Runout (Runout A): EP 16246 A 02109
  • Matrix / Runout (Runout B): EP 16246 B 27109
  • Other (Rights Society): B.I.E.M.